34 млн. лв. потрошени незаконно във...

Страховити незаконни договори и сделки са установени при...

Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

Руската суперзвезда Лолита: В България ни плашат с мутри!!!

отпечатай новината

22.07.2011 15:20 | Видян 8909 пъти

Руската суперзвезда Лолита: В България ни плашат с мутри!!!

Битката на руските суперзвезди – собственици на апартаменти в комплекс Емералд край РАВДА, продължава в медиите. Първо Супер 19’ писа за проблемите на Филип Киркоров, Лолита, Борис Мойсеев, Надежда Бабкина и други шоузнаменитости от Москва със собствениците, които ги излъгали, че ще имат жилища на първа линия, вече им искат 7000 евро такса поддръжка годишно, а около комплекса смърди от отходни тръби и свинеферма.
Неотдавна водачката на бунта Лолита се завърна от ваканция у нас и веднага бе потърсена от таблоида Експрес газета. Ето какво сподели тя:
“Хората, чули за скандала и гледали предаванията с нас като жертви по телевизията, се

отказват са купуват недвижими имоти в България

Но и българите знаят как да отмъстят. Неотдавна наши съкооператори съобщиха, че започнали да пускат на частния плаж на комплекса хора от съседни хотели. Спокойни си се пекли, използвали благата, за които ние плащаме. Вдигнал се бунт и се наложило да закрият пътя към плажа.

И още една победа: тръбите с нечистотии са ги оправили. Но знаете ли какво ни заявиха от управляващата компания? На среща със събранието на собствениците на апартаменти българите заплашиха:

“Ако се държите лошо, ще ви пратим едни лоши момчета

и те ще се разберат с вас”!Представете си, плашат ни с бандити! Едно ме радва - беше взето решение през януари да се смени управляващата компания. Вероятно с немци или англичани. Когато отлетях за Русия, на аерогарата давах на хората консултации, сякаш съм помощник юрист. За времето на скандала изучих законите: и нашите, и българските.”

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !