Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Азис и Николета Лозанова заедно?

отпечатай новината

22.07.2011 18:00 | Видян 5133 пъти | Гласували 1

Азис и Николета Лозанова заедно?

Напоследък прави впечатление, че Азис и сексбомбата Николета Лозанова са почти постоянно заедно. В последните две седмици звездата на Diapason Records, изключи телефона си, но слуховете упорито твърдят, че той и плеймейтката отново си правят компания, но този път в Лисабон при футболиста Валери Божинов.

Изпълнителят на „Гадна порода” е известен с това, че винаги  е обграден красиви жени и поредното му „завоевание” очевидно е Николета. Макар двамата отдавна да са в светлините на прожекторите, се запознали лично съвсем наскоро, но веднага си паснали. Вероятно бързо намерили общ език и заради това, че определено могат да си оспорват първенството за най-скандална звезда у нас.

Певецът и сексбомбата толкова се сближили, че станали неразделни в последните няколко седмици. Те прекарват голяма част от времето си в чужбина, за което съдим по снимките, които Азис публикува снимки във facebook профила си. Вероятно именно заради пребиваването си извън границите на родината, Краля е изключил телефона си и не отговаря на обажданията.

Съвсем скоро обаче ще стане ясно дали Азис ще продължи лятната си почивка в чужбина или ще се завърне в България, за да се включи в предстоящото през август турне на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !