Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Брендо забърса Мис България

отпечатай новината

25.07.2011 17:30 | Видян 7116 пъти

Брендо забърса Мис България

Гергана Гунчева, носителка на титлата „Мис България“ за 2004г. е новото вдъхновение на контрабандния бос Евелин Банев - Брендо. От началото на месеца силиконовата блондинка се е установила като ВИП гост в баровския комплекс „Оазис“ в курортното селище Лозенец и прекарва дните и нощите си в компанията на Брандо.

Разходки с яхта или джет в морето, тостове с шампанско в плажните шатри на хотелския комплекс, гурме вечери в изисканите ресторанти ба „Оазис“ - това в общи линии е ежедневието на красивата Гергана. Лятната афера между Гергана и Евелин Банев, обаче става пред очите на жена му Моника, което предизвиква много коментари сред ВИП посетителите на „Оазсис".

Макар Евелин и Моника да са разведени, всички са наясно, че това се е случило по волята на адвокатски величия, за да се избегне напрежението по каузата „Йорданка Запрянова“.

Че Моника Добринова е ревнива, най-добре знае друга руса манекенка с големи цици - Снежина Вълкова. Преди година папарак засне Брендо да се целува страстно с перхидроленото изкушение в столичното заведение „Блек Лейбъл“. Последва яростна офанзива, която прогони дръзката Снежина за доста време в Америка. Защо ли днес Моника сдържа нервите си? Кой знае, в света на гангстерите и красивите жени е пълно с енигми, пише вестник Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !