Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Духат на Калин Врачански пред Съдебната палата

отпечатай новината

30.07.2011 09:00 | Видян 3641 пъти

Духат на Калин Врачански пред Съдебната палата

С 10 сантиметрови токчета и копринена рокля на точки, актрисата Елена Петрова, под ръка със своя колега Калин Врачански се появи на стълбите на Съдебната палата в сряда по обяд,  за снимките на новия сезон на хитовия ТВ сериал Стъклен Дом.

Малко след тях пристигна и Стефан Данаилов – в тъмен костюм, от който видимо го избиваше пот. Двама атенданти с чадъри тичаха край Касабов и му пазеха сянка в минутите между снимките, а мъж с малко вентилаторче започна да вее право в лицето на Калин Врачански, когото жегата видимо съсипваше.

Светлата му коса бе съвсем мокра от пот. Щом поизсъхна, Врачански отново хвана хубавата Елена под ръка и двамата пак слязоха по стълбите на Съдебната палата. Двойката се приближи към възрастния Касабов и невярната Боряна му спретна истински скандал. Камен /Врачански/ се опита да я откъсне от баща си, но тя се отксубна  и продължи да крещи на Ламбо.

Тази сцена обаче доведе до допълнително обилно потене от страна на Врачански и снимките бяха отново прекъснати, а атендандантът с вентилаторчето повикан спешно. После той и Елена Петрова бяха пратени да потретят кадрите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !