Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

10то юбилейно издание на Solar Summer Fest

отпечатай новината

29.07.2011 14:20 | Видян 2402 пъти

10то юбилейно издание на Solar Summer Fest

В 7,5-метрова супер луксозна TUBORG лимузина ще се возят звездите на 10-ото юбилейно издание на Solar Summer Fest - Tiësto, Dubfire & Loco Dice, Mark Knight, Martijn Ten Velden & Fedde Le Grand и  Armin Van Buuren. Автомобилът е оборудван с всички удобства, полагащи се на артисти от този ранг, и ще се грижи за транфера им след партитата на Cacao Beach. В него вместо традиционното шампанско ще се сервира ледено студен TUBORG. 5-звездна разходка с TUBORG лимузината на на най-великите DJ-и в света ще могат да спечелят и 16 фена, участвали в промоциите на марката, които ще се провеждат в курорта.

Solar Summer Fest стартира утре и ще продължи до 11 август. Първото от четирите грандиозни партита, организирани от Yalta Club и TUBORG, е в събота вечер с обявения наскоро за „най-велик диджей на всички времена” – Tiësto. На 5 август феновете ще се забавляват с  Dubfire & Loco Dice, на 6 август с Mark Knight, Martijn Ten Velden & Fedde Le Grand, а кулминацията е на 11 август с Armin Van Buuren.

7000 българи вече участват в онлайн промоцията TUBORG Green Pass на http:/TUBORG.bg/#/green-pass/, за да спечелят безплатни билети за култовите партита. Освен в мрежата от утре феновете ще могат да играят за пропуски и на място, като е достатъчно да потърсят промо екипа на TUBORG Green Pass на плажа Cacao Beach или в заведенията Cacao Beach и  Brilliantin в Слънчев бряг. Участниците в промоцията ще спечелят и утешителни плажни награди от TUBORG.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !