Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бахаров давал по 300 лева на месец за марихуана?

отпечатай новината

29.07.2011 16:40 | Видян 4153 пъти

Бахаров давал по 300 лева на месец за марихуана?

Явор Бахаров, който беше хванат с марихуана миналата седмица, давал по 300 лева на месец, за да се друса.

Негов приятел твърди, че актьорът от “Стъклен дом” редовно си купувал трева и отделял по 300 лева месечно от хонорара си за тази “екстра”. В момента една цигара излиза около 30 лева.

“За мен тревата винаги си е била легална”, обясняваше преди време Бахаров и твърдеше, че никога не би застанал зад кампания за легализирането на меката дрога... безплатно.

26-годишният актьор беше задържан във вторник вечерта по време на рутинна проверка на документите на столичната ул. “Г. С. Раковски”. Полицаите открили хартиено пликче с 0.75 г марихуана в джоба му и го прибраха в ареста за една нощ.

Всъщност това не е първият сблъсък на Бахаров с властите. През 2007 г. той е регистриран за хулиганство, след като се напил и счупил стъклото на паркирана кола на пл. “Народно събрание”.”Преди имах голям страх от полицаите, защото съм си имал истории”, разказва уклончиво звездата от “Стъклен дом”,пише blitz.bg.

Миналата седмица той скри дори от гаджето си Луиза Григовора, че е бил арестуван. “Каза ми, че е бил с негов пирятел, спрели ги за проверка, преджобили ги и в приятеля на Явор открили цигара с марихуана. Не ми беше казал, че са задържали него, сигурно за да не се притеснявам”, разказва Луиза.

От Първо РПУ, където беше задържан Явор, обясниха, че за доза, по-малка от грам, понякога си затваряли очите и можело Бахаров да се размине само с глоба до 1000 лева. Иначе законът предвижда от 2 до 8 години затвор за притежание на марихуана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !