Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Цеци Красимирова показва уникалната си татуировка в „Търси се…”

отпечатай новината

17.05.2008 09:00 | Видян 27012 пъти | Гласували 1

Цеци Красимирова показва уникалната си татуировка в „Търси се…”

Една от най-известните български манекенки, Цеци Красимирова, ще бъде гост в токшоуто „Търси се…”, днес от 11:00 часа. Както винаги, водещите Меги и Нели ще я представят през очите на най-близките й хора. Сред тях обаче не са обичайно заподозрените „медийни приятели” на Цеци. Манекенката с най-магнетичните очи ще разруши мита за ледената си красота и ще извади на показ най-съкровените си мисли и емоции, без да спести сълзите.
 
Най-вълнуващата среща за Цеци е с нейните баба и дядо, които живеят в с. Зверино. Там известната манекенка е прекарала цялото си детство. Срещата с хората, които са я възпитали и спомените ще предизвикат бурни емоции у нея. В с. Зверино екипът на „Търси се..” открива и един от първите обожатели на манекенката – Станислав. Неочакваната му поява ще върне Цеци в годините на първата й любов, която също се оказва момче от селото.

За първи път в ефир Цеци ще покаже уникалната си татуировка, рисувана на целия й гръб в продължение на месец. „Това е мъжът, когото си представям до себе си”, споделя манекенката.

Освен че е недостижима на подиума, манекенката ще демострира в студиото на „Търси се..” и друг свой талант – да танцува народни танци. Тя признава, че никога не би се отказала от тази своя страст и все още участва в спектакли на любимия си танцов състав.
 
След най-близките приятели на Цеци са шоузвездата Азис и топгримьорът Кирил Чалъков.
Най-шокирана и развълнувана Цеци Красимирова ще бъде от последната си изненада – дъщеря й Джуди, с която имат поразителна прилика. Манекенката ще разкрие отношенията си с бащата на Джуди и новото му семейство, както и ролята на бившата й свекърва в отглеждането на детето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !