Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили сърдита на цяла България

отпечатай новината

08.08.2011 17:00 | Видян 4827 пъти

Лили сърдита на цяла България

2011-08-08Куп изпълнители от Великобритания, Испания и Франция аплодираха изпълненията на Лили Иванова. Популярният саксофонист, част от Виенската филхармония, Петьо Барон пък поднесе цветя на примата и пожела да се запознае с нея. Като истинска ледена кралица нашенската прима подмина с вдигната високо глава молбата му и с жеста си успя да възмути всичките си чуждестранни колеги.

На слизане от сцената обаче направи същото и с българските. Долу я чакаха за поздрав Камелия Тодорова и Васил Петров. За обща тяхна изненада обаче, вместо да се спре и да им кимне, Лили придърпа рязко роклята си, за да не се спъне и побърза да слезе от сцената.
С феновете пък Лиленцето се държа като сърдите ученичка, на която са писали двойка.
"Никой да не ме снима. Прибирайте апаратите. После пак ще ме пуснат по вестниците и ще се гаврят с мен. Никой няма уважение в тази държава", заповяда още в началото на изявата си естрадният динозавър, пише "Всеки ден".

От този момент на събитието, охраната следеше строго появата на всяка светкавица в мрака, а позволилите си волност фенове останаха без апарати до края на вечерта. За радост поне шоуто което направи Лили беше на ниво. Тя пя цели два часа със съвсем малка пауза, в която смени тоалета си. Песните ѝ, както винаги, изпълнени на живо, бяха отлично подбрани за целта на концерта, а Иванова показа, че може да пее всичко и дори сама измисля джазови мотиви. За нещастие на примата това не успя да компенсира киселата ѝ физиономия.

Затова след края на шоуто ѝ сред феновете преобладаваше разочарование. Едва ли обаче това е притеснило сърдитата на цяла България Лили.
След като изпя репертоара си Лиленце-пиленце бързо се качи в колата и потегли към тузарския ресторант "Кемпински", в който бе отседнала за две вечери.

Иванова си бе резервирала президентския апартамент, чиято цена е 650 лева на нощ. В неделя, преди обед, преди да замине, певицата слязла и до спа центъра, където си направила индийски масаж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !