Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ветко подкара “Макларън”

отпечатай новината

15.05.2008 14:27 | Видян 24408 пъти | Гласували 3

Ветко подкара “Макларън”

Бутиков “Мерцедес SLR Макларън” подкара хотелиерският бос Ветко Арабаджиев, пише “Експрес”. Новото бижу на четири колела попълни фамозния автопарк  на пловдивския бизнесмен преди броени дни.

Шефът на “Виктория Груп” чака дълго докато немският звяр излезе от завода и тунинг студиата на “Макларън” във Великобритания. Според близко до Арабаджиев SLR-ът е поръчан преди повече от година, но е бил довършен около Великденските празници. Всичко в него е направено по поръчка, а цената му гони един милион лева.

Хотелиерът и съпругата му Маринела са едни от малцината богоизбрани европейци, които летят в свръхбързото возило с каросерия от въглеродни влакна , мек покрив, който се прибира за десетина секунди и вдигащи се нагоре врати. Звярът е задвижван от осемцилиндров V-образен бензинов двигател с мощност 626 к.с. и литва до сто километра от място за потресаващите 3.8 секунди.

За сигурността на Арабаджиеви се грижат два ролбара, половин дузина въздушни възглавници и предпазни завеси. Кожата в купето на пловдивския “Макларън” с номер 4111 е вишнев, какъвто и цветът на гюрука на чудото на техниката. Това е и любимият цвят на Маринела Арабаджиева, твърдят близки до семейството.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !