Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Десислава и Миро омагьосаха русенската публика

отпечатай новината

16.08.2011 14:00 | Видян 5432 пъти | Гласували 1

Десислава и Миро омагьосаха русенската публика

Грандиозният спектакъл на Фен ТВ „Да обединим българската музика” разтресе и Русе.
Освен фолклорните изпълнения на Радостина Паньова и Румяна Попова, звучаха  хитовете на поп певците Орлин Павлов и Йоанна, а също най-емблематичните песни на Емануела, Теодора, Алисия, Тони Стораро, Софи Маринова, Джина Стоева, Ивена. Всички певци бяха облечени с различни тоалети от предишния концерт във Враца, а Емануела продължи линията с „булчинските” рокли и отново се появи на сцена с такъв тоалет – само че в черно. Той също е от части, които се свалят постепенно.

Десислава и Миро пък, които се включиха в турнето от Русе, буквално омагьосаха публиката с изпълненията си.

Миро изпя трите си емблематични  песни Слагам край, Убиваме с любов, Август е септември. Той се появи за първи път на турнето, а неговите фенове ще могат да го видят още в Пловдив на 21-и, в Хасково на 23-и (където пък се засича с Графа) и в Благоевград на 25-и т.м.

В Русе той пристигна с фланелка на Миньор-Перник, която му е дар от отбора ,и носи специален номер.
Облечена в къс бял тоалет, Десислава буквално взриви публиката с микса си от хитовете „Не вярвам”, „Две сърца”,  „Най-неправилният мъж”, „Казваш, че ме обичаш”, „Бели нощи”,  „Два магнита”.

Певицата, която пее във всички музикални жанрове, бе облечена в бял къс тоалет и с уникални боти по неин дизайн, инкрустирани с 4000 камъка. Те бяха изработени за рекордно краткия срок от три дни от Дани Shoеs и са в комплект с уникален колан, отново обсипан с камъни.

Както винаги, Десислава разчита основно на семпла, но ефектна визия, като пътува с няколко сценични тоалета и преди самото представление избира какво да облече – според настроението си. С най-голямо нетърпение очаква концерта в Пловдив на 21-и, защото от години живее там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !