Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Рачков и Игнатова тренират във вода

отпечатай новината

16.08.2011 15:30 | Видян 3528 пъти

Рачков и Игнатова тренират във вода

Уникална тренировка на Димитър Рачков и  Мария Игнатова  за турнето на „Пълна лудница” бе заснета в гръцки води. Снимката е дело на банкера Левон Хампарцумян, който е и талантлив фотограф в свободното си време.

Заснета е във водите на Егейско море , на метри от вилата, в която звездите прекараха лятната си ваканция заедно със семействата Халваджиян и  Хампарцумян. За Димитър и Мария тази почивка не беше особено мързелива и спокойна. Заедно с Маги Халваджиян те репетираха текстовете си за турнето и не само.. Според концепцията на шоуто, артистите не само ще разсмиват публиката до пълно полудяване, но и ще пеят и танцуват.

Хореографията на Рачков, Игнатова, Зуека, Мария Сапунджиева и компания не е никак лека. Затова Маги /който е бивш цирков артист и акробат/ са зае с физическата подготовка на Бекъма и Марчето. Кандидат-президента за пореден път показа блестяща физическа форма, което е още един аргумент в подкрепа на кандидатурата му.

Вече в София Жоро Бекъма и целия му щаб се събират утре /сряда/ , за да репетират и танцуват в пълен състав. Всеки от участниците е приготвил и списък с искания и изисквания за своето участие в предизборното турне, което стартира на 23-ти в Пловдив и продължава през Стара Загора към Бургас , Варна и Русе.

Основната дилема логично е свързана с храната, защото въпреки, че мнозинството определя пържените кюфтета на мама Божка като връх в кулинарията ,се чуват и слаби гласове, които се борят за алтернатива. Седмица преди началото артистите минаха на силна високо
протеинова и високо мазнинна диета, за да могат да издържат 2 – часовото шоу , което им предстои в 10 поредни дни. Билетите за  първата вечер са почти разпродадени, а пловдивските заведения се надпреварват да канят Бекъма и щаба му за афтър парти по случай началото на кампанията!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !