Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Пирин фолк 2011 готви куп изненади

отпечатай новината

16.08.2011 17:00 | Видян 1801 пъти | Гласували 1

Пирин фолк 2011 готви куп изненади

Един от първите изпълнители на сцената на „Пирин фолк“-Сандански популярният и обичан изпълнител Володя Стоянов ще направи шеметно завръщане на престижната сцена в Сандански.

В гала вечерта на 4 септември Володя Стоянов ще припомни най-награждаваните си песни и най-прочувствените македонски мелодии, с които е грабнал сърцата на публиката и
зрителите от „Пирин фолк“. Освен него в гала вечерта публиката и зрителите на БНТ и телевизиите партньори на фестивала ще гледат балканските представители на фестивала - македонката Сузана Гавазова, турската звезда Денис Кем и гордостта на Пиринския край - автентичната фолклорна група от село Добринище.

В гала вечерта освен наградените песни, публиката и зрителите ще си припомнят и лауреатите от Пирин фолк 2010 в лицето на Вили Рай, Боян Михайлов и Жулиета Иванова.
След първата фестивална вечер на 3 септември голям рецитал на сцената на „Пирин фолк“ ще изнесе многократния лауреат на от „Пирин фолк“ популярният певец Илия Луков.

В момента изпълнителят, който стартира кариерата си от „Пирин фолк“, подготвя своето представяне с голям ансамбъл и микс от най-добрите авторски и популярни македонски
песни. След конкурсната програма за „Изпълнителско изкуство“ публиката ще бъде наблюдава най-добрите изпълнения на ансамбъл „Гайтани“.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !