Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Близо 30 000 души посетиха Solar Summer Festival 2011

отпечатай новината

16.08.2011 18:00 | Видян 2151 пъти

Близо 30 000 души посетиха Solar Summer Festival 2011

Близо 30 000 души посетиха общо 4-те мега партита на 10-тото юбилейно издание на Solar Summer Festival. В рамките на 10 дни най-голямото събитие за електронна музика у нас доведе на българска земя най-големите имена от световната клубна сцена. Фестивалът започна ударно с определения за Най-велик диджей на всички времена Tiesto, продължи с най-актуалните техно звезди Loco Dice и Dubfire, последвани от звездната тройка Mark Knight, Martijn Ten Velden и Fedde le Grand и завърши с диджей №1 за последните четири години Armin van Buuren.

Въпреки капризите на времето, Solar Summer Festival и родната публика спечелиха за поредна година сърцата на гостуващите диджеи, превръщайки ги в посланици на страната ни.
След участието си на Solar Summer Festival всеки от тях сподели емоцията от преживяното с милионите си фенове по света в социалните мрежи. „Епична нощ” бе коментарът на Tiesto, „Най-доброто парти на годината. Огромно благодаря на невероятните хора на България” категорично отсече Mark Knight, а за финала Armin van Buuren написа в twitter „Каква нощ в Слънчев бряг в България... Уау!!!”.

Но говорейки за посланици, отдавна България има такъв в лицето на краля на мелодичния хаус – Sandy Rivera. И след като в края на 2010 Sandy Rivera засне целия си клип на Hude U   в Yalta Club, то преди броени дни бе премиерата на най-новото му видео Put Ur Hands Up , в което повече от кадрите са отново от София и клуба.

Затова и именно на Sandy Rivera се пада честта да открие новия сезон в Yalta Club на 9-ти септември. Едва ли има по-подходящ диджей, който може да пренесе летните емоции от морския бряг в столицата. Затова от сега е ясно, че на 9-ти септември клубната култура у нас ще се готви за пореден рекорд, било то по продължителност на партито или по градус на настроението. А от Yalta Club обещават, че гостуването на Sandy Rivera не е последната изненада на феновете за това лято.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !