Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

НИКОЛЕТА ЧАКА ДЕТЕ!

отпечатай новината

18.08.2011 10:00 | Видян 10490 пъти | Гласували 2

НИКОЛЕТА ЧАКА ДЕТЕ!

Николета Лозанова е бременна!Този път няма шега - потвърждава го теста за бременност.Плеймейтката е видяла на него две черти и вече е зарадвала любимия си Валери.

Той вече прави планове за сватбата.Николета е във втория месец и ще роди около рождения ден на таткото.За тогава е насрочена и пищната венчавка.

Не е известно само дали девойката ще събира приятели и роднини в Лисабон, София или в родната на Валери Горна Оряховица.

Единствената изключена от списъка с гостите е Алисия.Горката певица ще научи новината от медиите и като нищо може да изпусне утрешния концерт на "Фен ТВ" в Стара Загора.Може би до последно ще се надява новината да не е вярна.

Но врагинята ѝ Николета е убедена, че ще става майка и затова е побързала да се похвали на приятелки.Бременната плеймейтка била много щастлива, че чака бебе, а според признанията ѝ още по-радостен бил таткото Валери Божинов.Той отдавна иска дете от сексапилната си половинка.

"Ще бъде най-красивото бебе на света, като вземе от чертите на двамата", казвал често футболистът.Валери вече има син от певицата Алисия.Малкият дори носи името му.Затова сега Божинов си мечтае за дъщеричка.Момиченце иска и половинката му Николета.Въпреки че е едва във втория месец и буквално вчера научила, че ще става майка, Лозанова крои планове за бебето.Търси имена, съветва се с приятелки за обзавеждането на детската стая и възнамерява, като си дойде в България, да купи куп книги с информация за бъдещи майки.

Красавицата и футболната звезда са категорични, че ще се оженят веднага щом бебчето се роди.Валери в началото се дърпал, но после приел идеята и е готов най-сетне да мине под венчилото.Сватбата ще е първа и за двамата и Николета е категорична, че ще се омъжи в чисто бяла рокля за голямата си любов.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !