Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мадона празнува рожден ден с младо гадже

отпечатай новината

18.08.2011 11:15 | Видян 2699 пъти

Мадона празнува рожден ден с младо гадже

Дори в завидната възраст от 53 години, поп кралицата Мадона още хваща окото на млади мъже.Суперзвездата реши да посрещне поредния си рожден ден на плаж с приятеля си Брахим Забат, който е точно два пъти по-малък от нея.

Възрастовата разлика обаче не е в състояние да разстрои Мадж, която полага всички усилия, за да не изглежда като баба.Блондинката ежемесечно се подлага на процедури за изглаждане на кожата, а фитнес режимът ѝ е толкова стриктен, че не позволява на никой мускул в тялото ѝ да се отпусне.

"Мадона се чувства млада и затова излиза с такива момчета.До днес тя не може да осъзнае, че е на 53 години.Смята, че е най-много на 30 и се държи като на толкова.Пази духа си вечно свеж", разкриват близки до обкръжението на звездата.

Те са категорични, че Мадона не е тази, която използва младите си гаджета за забавление.Напротив, момчетата намирали певицата за много интересна и вълнуваща и сами се натискали в прегръдките ѝ.

"Всички я възприемат като жена вамп.Тя обаче не е такава.Просто привлича хората около себе си и ги кара да се влюбят в нея", категорични са близките до Мадж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !