И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Борис Дали още умува за втори мандат като общински съветник

отпечатай новината

18.08.2011 14:00 | Видян 2675 пъти

Борис Дали още умува за втори мандат като общински съветник

Борис Дали още не е решил дали ще се кандидатира за общински съветник в Бобов дол с листата на БСП. “Водя преговори. В партията на местно ниво са се внедрили личности, които не ми допадат много-много. Ако не съм на 100 % сигурен, изобщо няма да се захващам с избори”, обяви той пред “Всеки ден”.

“Когато застана пред хората и им предлагам да гласуват за някого, аз си залагам името. Ако тези, които подкрепя, се изложат, след това ще плюят мен”, разсъждава Дали. Според него личността е главното на местния вот в малките общини. Хората добре се познават, а това избутва назад партиите.

Борис Дали е партиен член от 2004 г. През 2007-ма с гласовете на левицата той влезе в местния парламент. При това в листата той бе поставен на второ място. В ОбС на Бобов дол той бе член на Комисията по образование, култура и религия. Успешната му певческа кариера не му пречи да е изряден при изпълнение на политическите ангажименти – присъствал е на 98 % от всички сесии.

Евентуална кметска кандидатура обаче оставя за по-нататък – когато спре да пее. Тогава може да помисли и за следващо предизвикателство – явяване на парламентарни избори.

Дали е част от фолкинвазията в политиката. Колежката му Бриана вече обяви, че ще атакува градоначалническия пост в родния й град Левски. За целта си е осигурила подкрепа на партия – “Социалдемократи”, и нов комплект импланти – по 325 гр силикон във всяка гърда. За да изглежда по-сериозна, е заложила и на визията на брюнетка.

И двамата – и Дали, и Бриана, твърдят, че следват “светлия” пример на Нончо Воденичаров – бившия кмет на Раднево, който почина по време на снимки за рисковото тв реалити “Сървайвър”. Кметуването не му пречеше да прави кариера в компания “Пайнер”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !