Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ново издание на книгата "Сексът и градът"

отпечатай новината

18.05.2008 09:00 | Видян 7326 пъти

Ново издание на книгата

Ново издание на книгата “Сексът и градът” на български език могат да очакват феновете на Кари Брадшоу и компания. Почитателите на Кандис Бушнел ще получат подаръци още на книжното изложение, което ще се проведе от 21 до 25 май в Mall of Sofia. На своя щанд издателите от „Кръгозор” ще добавят към всеки комплект от романите на Бушнел уникална лятна чанта „Сексът и градът”.

През 90-те световноизвестната авторка Кандис Бушнел е била журналист във вестник „Ню Йорк Обзървър”. Водела е колонка за светска хроника и лайфстайл под заглавие “Сексът и градът” и е използвала псевдонима Кари. Въпросите, които поставя в своите статии, и дръзкият хумор, с който подхожда към всички сериозни теми от живота на модерните млади жени в големия град, я правят невероятно популярна и редакцията е засипвана от читателски писма.

Огромният читателски интерес провокира Кандис Бушнел да събере най-доброто от своите материали и да го публикува в книга – така се ражда “Сексът и градът”. По-късно цял екип от сценаристи използва текста на писателката  като основа за култовия сериал, а след това и за кинопродукцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !