Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Гала премиерата на „Конан“ - открий Варварина в себе си!

отпечатай новината

22.08.2011 16:00 | Видян 3148 пъти | Гласували 1

Гала премиерата на „Конан“ - открий Варварина в себе си!

Ню Бояна и Тандем Филм изненадаха ленивото ваканционно общество с покана за грандиозна гала-премиера на най-високобюджетния филм, сниман в България – „Конан Варварина“.

Двата лидера на филмовия пазар в България си подадоха ръка за реализацията на уникалната премиера и загатнаха за грандиозно парти. Утвърденият магнат в разпространението на филми за България, Тандем Филм, си подаде ръка с най-голямото филмово студио на Балканите, Ню Бояна, ставайки домакин на премиерата на супер екшъна. На 24 август, в Cinema City (Мол София), те ще посрещнат гости от политическия и културен елит, ВИП персони и светски личности.

Една от изненадите сред ВИП гостите ще бъде режисьорът на „Expendables 2”, Саймън Уест („Червената Соня“, „Медальонът“ и др). Очакват се и важни гости от Германия. Поради очаквания голям интерес към премиерата, обявеното шествие на конници по жълтите павета ще се трансформира в целодневно представяне на декори от филма пред самия Мол София. Всеки желаещ може да се потопи в атмосферата на Холивудския екшън.

Ню Бояна отново се справи с предизвикателството да реализира крупна международна продукция. Епичният екшън „Конан Варварина“ е и първата изцяло осъществена от Ню Бояна световна продукция. „Капитанът на кораба“ на филмовото студио, Дейвид Варод, постепено се превръща в личността, допринасяща най-много за българската киноиндустрия и нейния имидж зад граница. Той успя да посрещне на снимачната площадка в България едни от най-известните Холивудски звезди, а бъдещите му смели проекти, засега пазени в тайна, готвят още по-големи изненади.

Мотото на Конан „Живей, обичай, оцелявай!“ споделя и самата звезда на филма Джейсън Момоа. Той продължава възхода на кариерата си и в момента снима нов екшън със Силвестър Сталоун.

В горещите августовски дни и в края на ваканционото настроение, гала-премиерата има амбицията да провокира гостите да открият Варварина в себе си. Всичко това ще се случи благодарение на любезното седействие на най-добрите вина, произведени в България - „Едуардо Миролио“, на най-вкусните месни продукти на Димитър Маджаров и на уникалния кетъринг на „Ред Девил“ - или, накратко, един печеливш 3D отбор.

 

Оказа се, че поканите са недостатъчни да посрещнат големия интерес към филма, но премиерата е само старт на успешната продукция (по кината ни от 26 август).

Тандем Филм, Ню Бояна и Cinema City се доверяват на българската публика, като най-истинския и справедлив „варварски“ съдия и ценител.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !