Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тони Стораро пее на болкоуспокояващи

отпечатай новината

24.08.2011 11:45 | Видян 2762 пъти

Тони Стораро пее на болкоуспокояващи

Тони Стораро прояви истинско геройство на концерта в Хасково, където бе поредната спирка от Националното турне „Лято с Фен ТВ”, тъй като имаше остри болки в областта на кръста, но нито за миг не се поколеба да излезе пред многобройната публика. Старата травма се появи в най-неподходящия момент, но звездата на Diapason Records бе категоричен, че зарадва 10-хилядната аудитория в комплекс „Спартак”.

След концерта в Пловдив, където Големия Тони отново се раздаде напълно, старите му проблеми с дисковата херния се обострили изведнъж и му причинили доста некомфорт. Изпълнителят на „Само тебе виждам” се отдал на пълна почивка, но за съжаление, болките не отшумели до следващата концертна изява.

Наложило се да вземе болкоуспокояващи, за да се появи в Хасково. „Нищо не е в състояние да ме спре да се кача на сцената. Ако трябва дори ще пея седнал на стол! В никакъв случай обаче няма да разочаровам почитателите си!.”, заяви твърдо Големия Тони минути преди да зарадва многобройните си почитатели с виртуозното си лайв изпълнение.

Хасковските фенове на хитовия певец, разбира се, посрещнаха своя любимец с бурни аплодисменти и не спряха да пеят с него през цялото време. Той бе викан три пъти на бис и въпреки нечовешките болки се представи великолепно.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !