Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Радина Кърджилова преряза лентата на ексклузивния аутлет Fasion days

отпечатай новината

24.08.2011 14:30 | Видян 4562 пъти

Радина Кърджилова преряза лентата на ексклузивния аутлет Fasion days

Най-големият клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа Fashion Days откри ексклузивен POP UP Outlet магазин в ЦУМ. Магазинът ще е отворен за 12 поредни дни и ще предлага мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари на световноизвестни марки и на ексклузивно ниски цени.

В присъствието на медии и партньори изпълнителният директор на Fashion Days за България Ева Вучева, заедно с очарователната актриса Радина Кърджилова,  разрязаха лентата на ексклузивния бутик.

„Fashion Days е клуб за онлайн пазаруване и въпреки че броят на членовете и клиентите ни ежедневно расте, все още се наблюдава тенденцията за известно недоверие към Интернет продажбите. Затова нашето намерение е да организираме подобни аутлет разпродажби в началото на всеки сезон, за да могат клиентите да видят на живо част от стоките, които предлагаме и да се убедят, че сме реална компания, която предлага високо качество от най-ценените световни брандове и дизайнери на разумни цени“, изтъкна Ева Вучева, изпълнителен директор на Fashion Days за България.

Приоритет в корпоративната стратегия на Fashion Days е да подкрепя млади дизайнери, с които си сътрудничи в създаването на колекции под модния бранд Butterfly. В България проектът стартира с колекции на дизайнери от модна къща GENE, а рекламно лице на кампанията е телевизионната водещ и модел Никол Станкулова. Живите манекени на модна къща GENE бяха и специалната атракция на официалното откриване на магазина.

С отстъпки до 90% Fashion Days POP UP Outlet изкуши гостите с продукти на D&G, Calvin Klein, Givenchy, Guess, Camel, GAS, Esprit, Lancaster, Paco Rabanne, Scholl, Pierre Cardin, Ed Hardy, Tommy Hilfiger, Primo Emporio, Tom Taylor, Guy Laroche, Venus Victoria, Miss Sixty и др.

През първия ден (24 август) в магазина ще могат да пазаруват само настоящи членове на клуба Fashion Days, които предварително са закупили ваучери от сайта на компанията. Един ваучер е на стойност 15 лв., но с него ще може да се пазарува за 20 лв. Членството в клуба става след покана от друг член, чрез записване в листа на чакащите или на www.fashiondays.bg/vip

Fashion Days Pop Out Outlet ще бъде отворен за всички желаещи в периода 25 август – 04 септември 2011 г. от 10:00 до 21:00 часа, в ЦУМ, ет.2. Цените на предлаганите стоки ще варират между 15-100 лева в рамките на цялата кампания.
 
Централата на Fashion Days се намира в Швейцария, а компанията е пазарен лидер в 6  държави: България, Румъния, Словакия, Словения, Унгария и Чехия, с екип от повече от 300 служители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !