Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Омъжената Кейт Мос се съблече отново

отпечатай новината

26.08.2011 10:00 | Видян 2269 пъти

Омъжената Кейт Мос се съблече отново

Британският супермодел Кейт Мос, която неотдавна се омъжи за приятеля си Джейми Хинс, се съблече за предстоящото издание на календара Pirelli за 2012 г.
Манекенката позира пред обектива на фотографа Марио Соренти, който е и неин бивш приятел, само с парче плат около бедрата си.

За новия календар на Pirelli позирали още 11 красавици, сред които Мила Йовович и Саския де Брау. Супер секретната фотосесия била снимана в продължение на една седмица в курорта Муртоли в Корсика и на нея присъствал тогава все още бъдещият съпруг на Мос Джейми Хинс.

40-годишният Соренти, известен най-вече с черно-белите си снимки за рекламните кампании на Калвин Клайн през 90-те години на миналия век, се присъединява към Карл Лагерфелд, Тери Ричардсън, Патрик Демаршелие и Ник Найт, които преди това също са правили снимките за ексклузивния календар.

Роденият в Италия фотограф е първият италианец, избран да заснеме фотосесията за календара в 39-годишната му история. За разлика от изданието през 2011 г. на Карл Лагерфелд, което отдаде почит на съвършенството на митологичните божества, изданието през 2012 г. ще бъде посветено на естествената женска красота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !