12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ивана сдобри Миро и Мариана

отпечатай новината

26.08.2011 10:15 | Видян 3598 пъти

Ивана сдобри Миро и Мариана

"Защо се карате за глупости?! Това шоу не бива да приемате лично.Всеки избира участниците в отбора си по себе си.И а съм си подбрала певци, които са като мен или се доближават до мен", проявила дипломатичност Ивана зад кулисите на предаването.

На фолк певицата не ѝ останало нищо друго освен да се опита да сприятели отново колегите си.В противен случай щяло да ѝ се наложи да слуша непрекъснатите им спорове, а вероятно в един момент и да вземе страна.

"Абе, Марианче, толкова твои моми изпяха ама ужасяващо зле песните си.Как един път не ти го казах! Изпей парчето на Бионсе като Мелинда и тогава ми говори", заяви Миро в ефир тези дни, а Мариана си позволи да критикува Миро за избора на парче, с което двете от участничките му в отбора излязоха в двубой.

"Попова каза субективното си мнение.Тя си направи отбор от момичета, които пеят по абсолютно същия начин като нея.Направи си тийм от клонинги", сряза приятелката си Миро пред зрителите на Би Ти Ви, когато Мариана се опита да изтъкне някои минуси в предаването на момичетата от отбора му. Певицата стигна дотам, че  да обяви:"Клонинги, но добри.Не знам от твоя какво ще стане."

Явно приятелството между Мариана и Миро е на път да се разруши, коментират от екипа на предаването.Макар че изпълнителят на "Омиротворен" твърди, че тя му е най-вярната дружка, мнозина подозират, че покрай шоуто това ще се промени.

"Марианче, май имаш сериозни проблеми с Бионсе.По същия начин реагира и когато Ивана възложи на своите да изпълнят нейна песен", изрепчи се Миро на колежката си.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !