Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Азис с Мерцедес за 1 милион

отпечатай новината

26.08.2011 11:30 | Видян 7978 пъти

Азис с Мерцедес за 1 милион

Има ли нещо, което може да докара Азис до оргазъм, и то да не е мъж?! Има - 360 коня.С поръчков Mercedes SLR Mc Laren Roadster R199 скандалният изпълнител овършал най-скъпите барове в Сен Тропе, а може би и техните клиенти.

На Френската Ревиера Костинбродският славей изкарал седмица в ултра луксозно имение на свои приятели от чужбина, научи Уикенд.Богаташът бил собственикът на черния "Макларън", чиято приблизителна цена е 500 хил. евро.

"Ей, Богу, това не е кола - това е звяр.Аз и без друго не съм добра шофьорка, не посмях даже да му запаля двигателя, камо ли да го подкарам.Моите домакини обаче ми прикрепиха шофьор, който ме развеждаше из най-скъпите  и лъскави места.Почувствах се като истинска вселенска звезда, каквато съм - така, де!", разказа за воаяжа си Азиска.

В рая на най-богатите хора в света Василка се отъркала покай няколко руски милионери, акостирали с яхтите си на Лазурния бряг.

"Ако искате ми вярвайте, но нямаше един, който да не ме позна.Направо ме полазиха тръпки, като разбрах, че клипът ми "Мразиш" е тотален хит в Русия", сподели женските си вълнения от воаяжа по френските земи  Азис.

Даже се чуди дали следващата пролет да не приеме поканата на новите си руски приятели милионери за турне из Москва и Санкт Петербург.

"Ще ги побъркам, сигурен съм!Щом още има хора, които да се раздават на този жалък и смешен, подпухнал от алкохола чичко Филип Киркоров, какво да говоря за себе си", казала звездата на фолка.

В Сен Тропе Кралят на фолка се впечатлил още от скъпчийството  в местните локали, в които за 10 минути един прилично платен българин може да похарчи годишната си заплата.Домакините на Азис го водили в барове, в които само една бутилка хубаво вино стига до 7 хил.евро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !