12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мел Гибсън и Оксана Григориева се споразумяха извънсъдебно

отпечатай новината

29.08.2011 13:40 | Видян 3289 пъти

Мел Гибсън и Оксана Григориева се споразумяха извънсъдебно

Мел Гибсън и неговата бивша съпруга Оксана Григориева постигнаха споразумение, разрешавайки своите проблеми след раздялата си.

Двете страни са постигнали извънсъдебно споразумение. Подробностите не се съобщават. По-късно се очаква финансовата страна на споразумението да бъде оповестена по време на откритото съдебно изслушване. Бившата двойка ще се срещне в съда на 31 август.
 
Най-острият въпрос между Григориева и Гибсън е относно попечителството върху тяхната дъщеричка, която се роди през ноември 2009 г. Той ще бъде обсъден на закрито съдебно заседание. Предполага се, че постигнатото извънсъдебно споразумение ще сложи край на проточилото се вече достатъчно дълго време дело, пише dir.bg.

То започна след изказване на Григориева, че Мел Гибсън я ударил през януари 2010 г. Полицията на Лос Анджелис започна разследване за физическо насилие. Американският актьор и режисьор се раздели с рускинята през пролетта на 2010 г., а година по-късно реши да сключи споразумение, за да "защити интересите на своето семейство и близки".
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !