Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Робърт де Ниро и Джейсън Стейтъм са “Елитни убийци”

отпечатай новината

30.08.2011 16:15 | Видян 3883 пъти

Робърт де Ниро и Джейсън Стейтъм са “Елитни убийци”

Сюжетът на "Елитни убийци" препуска по цялото земно кълбо от Австралия до Париж, Лондон и Близкия Изток в наситения с екшън разказ на бившия агент от Специални операции Дани Брайс (Джейсън Стейтъм). Той е принуден да се върне към активна служба, за да спаси своя наставник Хънтър (Робърт де Ниро) като за тази цел трябва да изпълни почти невъзможна мисия - да ликвидира трима сурови убийци с хитър водач (Клайв Оуен).

Филмът, чиято премиера на голям екран е на 30 септември 2011г., е екранизация по едноиммения роман на писателя Сър Ранулф Файнс с оригинално заглавие "The Feather Men" („Елитни убийци”). Бивш офицер от SAS, елитен боец и прочут изследовател, той използва изключителните си познания, за да изгради удивителен трилър, който режисьорът и сценарист Гари Маккендри и сценаристът Мат Шеринг пресъздават във филма „Елитни убийци”.

Самият Ранулф Файнс е посетил най-опасните и трудно достъпни места по света и неколкократно е бил на косъм от смъртта. Открил е изгубения град Убар в Оман, който е вплетен в сюжета и на филма. Писателят пръв в света е достигнал до двата полюса по сухопътен маршрут и е първият човек, прекосил Антарктика без подкрепа.

Към звездите от лентата Робърт де Ниро и Джейсъм Стейтъм се присъединяват и Клайв Оуен в ролята на Спайк, като техен противник, решен да ги ликвидира; Адеуале Акинуйе - Агбайе („Самоличността на Борн”); Ивон Страховски (ТВ сериалът „Морски патрул”) и Доминик Пърсел (ТВ сериалът „Бягство от затвора”).

„Елитни убийци” излиза на голям екран в България на 30 сепември 2011 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !