Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Криско засне първия български клип на един кадър

отпечатай новината

07.09.2011 11:45 | Видян 4719 пъти

Криско засне първия български клип на един кадър

След успешните проекти с Елица Тодорова, рок група "Конкурент" и с Миро, Криско ще зарадва феновете си със самостоятелен сингъл, който носи заглавието "Разрешена любов". По традиция музиката, текста и аранжимента са дело на самият Криско.

"От доста време не съм пускал самостоятелно парче, мисля че сега е време да зарадвам всичко, които харесват моите песни" - споделя Криско. "Разрешена любов" ще излезе до броени дни едновременно с видеото към песента. "Интересен е сюжета на "Разрешена любов" има много смешни моменти" - с усмивка разказва още Криско.

Видео клипа е първия в България заснет на един кадър от Bashmotion. С това смело може да отбележим, че Криско наистина винаги обича да експериментира всичките му проекти са кой, от кой по-успешни. "Разрешена любов", ще допадне на всички ценители на хубавата музика, типично в стила на Криско, песента има доста хитов заряд и със сигурност ще се нареди сред най-хитовите попадения във всички музикални класации. Очаквайте "Разрешена любов" от Криско.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !