Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Матеус: Глупаци сме!

отпечатай новината

08.09.2011 09:15 | Видян 2323 пъти

Матеус: Глупаци сме!

Едва ли славният ариец Лотар Матеус е предполагал какъв позор ще изживява като национален селекционер на България. 50-годишният европейски и световен шампион излезе извън себе си след загубата 1:3 от Швейцария в Базел, което бе 4-о поражение на нашите в кампанията за континенталното първенство в Полша и Украйна догодина. Държавната гарнитура има мижавите 5 точки от 7 мача, едва 3 гола и има по-малък актив даже от  Азербайджан, Албания, Македония и Молдова в квалификациите.

"Загубихме за пореден път заради индивидуални грешки. Не играхме достатъчно умно, допуснахме много грешки и нямаше как да не загубим. Когато сме начертали тактически план, е добре играчите да го следват. Очевидно на част от нашите футболисти акълът им беше някъде другаде. При втория гол Занев се подхлъзна, а при третия - Ивелин Попов им подава", заяви Матеус. "Идеята беше да търсим контраатаки, но не се възползвахме от шансовете си.

Говорехме през цялото време, че не трябва да оставяме празни пространства. Успявахме от време навреме да го правим, но… В много от тези футболисти виждам бъдеще. Някои от тях обаче не са в добра кондиция. Не знам защо е така. А им липсва и страст за игра", допълни немският Казанова. Той направо изяде с парцалите зетя на президента на БФС Боби Михайлов -  футболното недоразумение Живко Миланов, за червения му картон: "Имах готовност да го сменя. Подготвяхме смяната. Но не очаквах, че Миланов е толкова глупав, за да направи бързо ново нарушение, след като съдията малко по-рано му прости втори жълт картон."

После Матеус скочи и на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, който след като стана причина Димитър Бербатов да се откаже от националния отбор, призова старите кучета Стилиян Петров и Мартин Петров да си ходят. "Не искам да използвам конкретни имена за критиките си към футболистите. Г-н Лечков обича да говори за двамата Петрови. Не е коректно да се споменават имена. Каквото имам да казвам, ще го кажа в съблекалнята“, отсече селекционерът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !