Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Мис Полша очарована от наша тв водеща

отпечатай новината

09.09.2011 13:30 | Видян 3996 пъти | Гласували 1

Мис Полша очарована от наша тв водеща

Водещата на тв предаване “Време за мъже” по TV-7 Нели Ангелова се завърна от няколко дневен вояж до Полша. Красавицата бе специален ВИП-гост на конкурсите Мис Полша 2011 и Miss Superanational 2011. Нели получила лична покана от Петер Хадуърд, който е президент на Мiss Queen of Scadinavia и доста популярно име в модните среди.

Чаровната тв водеща останала впечатлена от брилянтната подготовка на полските организатори. Блондинката осъществила и доста полезни контакти с лица от световния моден елит. Нели бързо се сприятелила с новата Мис Полша Анжелика Огризек и дори я поканила на гости в България. Миналата година Ангелова представи България на престижния конкурс за красота Miss Intercontinental 2010, а от доста време има амбиции в модния бранш.

През лятото заедно с други родни топ-моделки взе участие в модно шоу в Милано, на което бяха презентирани новите модели уникални мотори “Дукати”.Заредена с много енергия, Нели очаква с нетърпение новия сезон на “Време за мъже” и предизвикателствата, които са подготвили за тв зрители. През есента й предстои и филмова премиера. Тя има роля в новия филм на Влади Въргала “Шменти Капели”, който от скоро ще тръгне по родните кина. Тв водещата вече има опит в киното, тъй като се е снимала в хитовия сериал Стъклен дом. “Шменти Капели” ще е първата й роля на голям екран.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !