Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Слави:Правите ли секс?

отпечатай новината

10.09.2011 14:51 | Видян 4449 пъти | Гласували 1

Слави:Правите ли секс?

Слави Трифонов предизвика смесени реакции сред зрителите на "Гласът България", след като в епизода в сряда попита в участничка: „Правите ли секс?"

Девойката видимо се смути, но успя да превъзмогне шока и заяви: „Да". Трябва да се отбележи обаче, че провокацията на Слави бе логическо продължение на разговора между него, девойката и члена на журито Мариана
Попова. Вълнуващата беседа се проведе по време на репетициите и беше излъчена в праймтайма на Би Ти Ви.

„Имам чувството, че ако си вдигнеш роклята, ще се почувствам..", започна отдалеч Слави, но Мариана Попова го прекъсна. Докато девойката свенливо подгъваше ту единия, ту другия си крак, певицата се опита да насърчи Слави да обясни емоционалното си състояние.

„Разбира се, аз съм възрастен вече и да се почувствам, нищо не мога да направя", отговори шоуменът на въпроса на Мариана как би се почувствал, ако младата девойка пред него си вдигне полата. Зрителите не успяха да разберат, но вероятно чувството,  което би изпитал Слави, би му помогнало да разкрие неподозирани свои черти. „Просто казвам, че изглежда много малка", допълни Трифонов, след което попита девойката дали прави секс. Момичето леко се притесни, но все пак смотолеви положителен отговор.

Слави бе видимо изненадан, а Мариана побърза да попита: „Ама тантричен или обикновен?". „Тантричен, палят свещи и викат - Омммм", предположи Слави, което предизвика ново включване от девойката. Участничката явно преодоля стеснителността си, защото заяви, че с приятеля й първо медитирали и след това се отдавали на ласки. Явно с това темата се изчерпи, защото Слави поде друга, но пак не беше свързана с музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !