И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Къщата на Джак Никълсън изгоря

отпечатай новината

12.09.2011 12:00 | Видян 2049 пъти

Къщата на Джак Никълсън изгоря

Домът на знаменития холивудски актьор Джак Никълсън в Лос Анджелис силно пострада от пожар, възникнал нощес. Пострадали са двама пожарникари, които са настанени в болница, съобщи телевизионната компания Ей Би Си.

След съобщението за пожар в дома на актьора, разположен в елегантния район Холивуд Хилс (Холивудски хълмове), на място пристигнали няколко пожарникарски команди с общо 85 огнеборци, но те не успели да спасят дома. Според кадрите, излъчени от Ей Бис Си, изгоряло е всичко, намиращо се на първия етаж.

Гасенето бе сложно заради разположението на дома – на хълм, около него много храсти, попречиха и вятърът и тъмнината, заявил за в. „Лос Анджелис Таймс“ представител на противопожарната служба на Лос Анджелис.

Според Си Би Ес домът се смята за собственост на Джак Никълсън, но той не живеел там от 1975 г. Къщата била дадена под наем на актьора Уилям Тайнън. По време на възникването на пожара той спял в дома. Събудил се от дима, излязъл навън и се обадил на телефон 911. По предварителни данни причина за пожара може да са станали леснозапалими вещества, намиращи се в гаража, пристроен към къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !