Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Роксана и Мелинда с дует зад кулисите на "Гласът на България"

отпечатай новината

15.09.2011 15:15 | Видян 3317 пъти

Роксана и Мелинда с дует зад кулисите на

Тази вечер, в риалити епизода на „Гласът на България” от 21:00 часа Инспектор N-JOY отново ще бъде гид на зрителите на  bTV в емоциите зад кулисите на шоуто. Той ще покаже от какво е провокиран изборът на песен на Гергана и какви „несъответствия в природата” откри Слави Трифонов на генералната репетиция преди концерта на живо.

Зрителите ще разберат дали Тодор Гаджалов има нужда от сериозни напътствия за изпълнението си и има ли конкуренция между съотборничките и фенките му.  Ивана ще разкрие какви са очакванията й за Роксана при изпълнението на парче на Слави и Ку-Ку бенд, а самата тя ще изненада свой съотборник и публиката със дуетен поздрав зад сцената. Невена ще предизвика балета със смели импровизации, а Алекандър Байчев ще разкрие коя част от подготовката на хита на Таркан е най-трудна за него. Севинч ще провокира откровени оценки за скандалния стил на Lady Gaga и ще довери на зрителите на bTV кое ускорява повече пулса й – балетът или адреналинът на сцената.

В последната част Генчо ще ни покаже какво обещават на своите фенове спасените от публиката участници и дали успяват да запазят достойнство отпадналите от „Гласът на България”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !