Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Тейлър Лаутнър на живо от световната гала премиера на филма "Отвлечен"

отпечатай новината

15.09.2011 17:30 | Видян 2684 пъти

Тейлър Лаутнър на живо от световната гала премиера на филма

Тази нощ, от 4:00 ч., българско време, най-запалените фенове на звездата от „Здрач”  Тейлър Лаутнър, ще могат да видят него и екраннната му партньорка Лили Колинс на живо от червения килим в Лос Анджелис. Поводът е световната гала премиера на филма „Отвлечен”, който тръгва официално в кината по света и в България от 23 септември 2011 г.

В България единствено THE VOICE RADIO & TV ще излъчат церемонията на живо в своята страница в интернет www.thevoice.eu, както и на фен страницата на медията във Фейсбук. Сред звездите във филма, които ще видим на живо от Холивуд, а след това и на запис, са Сър Алфред Молина („Принцът на Персия: Пясъците на времето”), Сигорни Уивър („Пришалецът”), младата звезда Дензъл Уитакър („Тренировъчен ден”), Джейсън Айзъкс („Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2”) и др.

Междувременно всички слушатели и зрители на THE VOICE RADIO & TV имат възможност да спечелят билети за филма „Отвлечен”, за себе си и цялата си компания. Единственото условие е да се снимат с макета на Тейлър Лаутнър в кината в София, Пловдив, Русе и Стара Загора и да изпратят снимката на адрес: IGRA@THEVOICE.EU. Победителят ще бъде обявен на 29 сепември 2011 г. в предаването „Planet Voice”.

В горещия екшън-трилър „Отвлечен”, Тейлър Лаутнър изпълнява главната роля на младеж, неволно въвлечен в смъртоносния свят на тайния шпионаж. Когато попада на своя снимка като малко момче в уебсайт за изчезнали лица, той осъзнава, че животът му е лъжа, внимателно обмислена, за да скрие нещо по-загадъчно и опасно, отколкото някога си е представял.

Когато започва да сглобява истинската си самоличност, Нейтън е взет на прицел от екип обучени убийци, които го принуждават да бяга с единствения човек, на когото може да вярва - съседката му Карън /Лили Колинс/. За Нейтън единственият начин да оцелее и да разреши загадката с биологичния си баща е да спре да бяга и да поеме нещата в свои ръце.

В лентата Тейлър Лаутнър е също продуцент, а сред екранните му партньори са Сигорни Уивър и Алфред Молина. „Отвлечен” е режисиран от Джон Сингълтън („Бързи и яростни 2”).
Световната и българска премиера на „Отвлечен” е на 23 септември 2011 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !