Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тошо Славков се стопи, чукна се с царицата

отпечатай новината

16.09.2011 09:00 | Видян 8900 пъти | Гласували 1

Тошо Славков се стопи, чукна се с царицата

Поне 15 кг е свалил Тодор Славков – синът на Иван Славков и внук на Тодор Живков. Това излови папарак на slava.bg по време на ревюто на сестра му Жени в трета зала на НДК. Тошко беше на единия край на залата, а на другия беше майката на дъщеря му Катя – Силвия, която е вдовицата на Поли Пантев. По-късно на коктейла двамата бяха забелязани да разменят по някоя дума покрай манекенския дебют на малката си сладка щерка. И друга вдовица седна в публиката на Жени.

Адриана Фатик беше довела за компания дъщеря си, която е студентка по мода в Милано и изглежда като истински топмодел. Славков поздрави и нея на терасата пред залата, където гостите пиха по чаша розе. Той се чукна дори с царица Маргарита, съпругата на Симеон Втори. Двете династии постигнаха историческо примирие и помирение.

Доня Маргарита сподели пред slava.bg, че е харесала колекцията на Жени, особено карираните ефекти в първата част от ревюто. Фен на внучката на Тодор Живков се оказа и посланикът на САЩ. Уорлик сподели със slava.bg, че обича да посещава ревютата на Жени Живкова и харесва стила й. На шоуто се появи и Антония Петрова – “отвлечената” бивша Мис България. Тя бе довела и майка си. В Перник Тоца и родителката са наричани незлобливо нашега Мис Крокодил и Мама Алигатор.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !