Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кристина Димитрова готви при Лео

отпечатай новината

16.09.2011 14:00 | Видян 3045 пъти

Кристина Димитрова готви при Лео

Кристина Димитрова е първият гост на Лео Бианки, която в понеделник ще открие кулинарното шоу на италианеца по TV7 и ще му забърка свинско филе с пюре от моркови. Тя ще разкаже как прекарва почивките си в Куба, колко харесва латино културата, кубинците, но също така, естествено, е фен и на италианската кухня. За финал седмицата ще бъде приключена в петък с гостуването на друг ВИП гост – Киро Скалата, който ще спретне заедно с италианеца филе от ципура с портокал.

През новия сезон Лео ще продължи да кани в своята кухня професионални топ готвачи е известни гости от шоубизнеса. Говори се, че и самият Ал Бано, който ще има концерт в София, също ще посети кухнята на Леонардо. Освен това шоуто ще има и нова рубрика „Съветите на Лео”, в която той ще предлага на зрителите трикове и хитрини, свързани с кухнята – как се реже морков или се белят домати например. Лео ще съветва своите зрители и за използването на малко известни продукти, за комбинация на храни и питиета и за най-удачното съчетаване на подправките.

Новото в „Какво Ви забърка Лео” също ще бадат и тематичните дни, посветени на отделен вид кухня. Октомври ще бъде посветен на кухнята за деца, а през декември Леонардо ще учи студентите как да готвят. Списъкът на Лео с рецепти за новия сезон съчетава традиционни български ястия, естествено любимите му италиански вкусотии, както и разнообразни ястия от екзотична кухня, представена от чуждестранни готвачи.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !