Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Опашка за секс пред спалнята на Берлускони

отпечатай новината

19.09.2011 12:00 | Видян 1795 пъти

Опашка за секс пред спалнята на Берлускони

Сексскандалите около 75-годишния разюздан италиански премиер Силвио Берлускони нямат спиране. Този път опозицията поиска канцеларията на министър-председателя да разследва спешно дали правителствен самолет е превозвал млади компаньонки за частните партита на магната, информира Асошиейтед прес.

Записи на телефонни разговори на бизнесмена Джанпаоло Тарантини, който в момента е в затвора и е разследван по обвинения за уреждането и плащането на жени да проституират на партита в частните резиденции на шефа на футболен клуб Милан в Рим, по крайбрежието на Сардиния и близо до Милано, излязоха вчера в италианския печат. Става въпрос за така наречените партита бунга-бунга, при които Берлускони танцувал с пищните си гостенки без дрехи, а след това се хвърляли в басейна и там – каквото сабя покаже.

В един от тези разговори, цитиран от вестник Кориере дела сера, Берлускони уведомява Тарантини, че трябва да лети същата вечер от Рим за Милано, понеже самолетът, който е на негово разположение, е свободен само тогава. Тарантини от своя страна пита Берлускони дали може да го придружи заедно с няколко жени, а премиерът отговаря: „Можеш.“

В друг телефонен разговор от началото на 2009-а, публикуван от в. Република, Берлускони се хвали пред Тарантини, че една нощ 11 жени са чакали на опашка пред стаята му. „Оправих само осем, вече не съм в старата форма“, признал Берлускони.

Председателят на камарата на депутатите и бивш съюзник на премиера Джанфранко Фини призова Берлускони да подаде оставка. „Никой не разбира защо премиерът посвещава голяма част от времето си на въпроси, които не са свързани с икономическата криза и възстановяването на икономиката“, заяви Фини по време на митинг близо до Милано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !