Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Тръгват новите епизоди на Столичани в повече

отпечатай новината

19.09.2011 12:45 | Видян 3303 пъти

Тръгват новите епизоди на Столичани в повече

Нови съюзи, неочаквани срещи, още по-неочаквани раздели и още по-комични ситуации ще забавляват зрителите в новите епизоди на хитовия сериал на bTV – „Столичани в повече”. Поредицата стартира на 28 септември, сряда, от 21:00 часа.

Резултатите от изборите в Извор ще направят войната между Чеканови и Лютови още по-ожесточена. В името на надмощието категориите „чест”, „достойнство” и „морал” ще бъдат напълно зачеркнати и от двете семейства. Всички граници ще бъдат прекрачени, всички средства – позволени.

Вълнуващи преживявания очакват младите герои от „Столичани в повече”. Докато главите на двете семейства коват своята политическа съдба, Андрей, Мария и Димо ще се оплетат в сложен любовен триъгълник, в който всеки ще се бори за любовта.  Всички те ще бъдат изправени пред изненади, за които никак не са подготвени.

Спас и Радко продължават да бъдат обсебени от заровеното имане, а обстоятелствата ще ги превърнат в „съдружници по неволя”. Двамата ще успеят да стигнат до края на търсенето, но дори не подозират, че „краят” е само началото на нови, още по-големи изпитания и перипетии, с които трябва да се справят.

В новите епизоди зрителите ще видят и нови герои. Орлин Горанов ще влезе в ролята на известен писател. Той ще бъде привлечен от едно от враждуващите семейства, за да повдигне още повече авторитета му пред местните жители. Георги Калоянчев ще изиграе голямата любов от младостта на баба Марийка. Ще се възвърнат ли старите чувства или всичко ще остане в миналото, ще стане ясно само в „Столичани в повече” – от 28 септември, сряда, от 21:00 часа, само по bTV.

Животът в Извор вече няма да е такъв, какъвто зрителите го познават!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !