Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Първанов става дядо

отпечатай новината

21.09.2011 12:00 | Видян 3005 пъти

Първанов става дядо

Президентът Геогри Първанов ще става дядо, научи "Всеки ден".Първородният му син Владимир, който се ожени преди година, ще го дари и с първо внуче.Щастливите събития са като по поръчка, защото по първоначална информация бебето ще е момче и ще бъде кръстено на дядо си Георги.

Все още не е ясен терминът на майката Цветанка, но бременността й е още в ранен етап. Това означава, че бебето няма да се роди като настоящо президентско внуче, защото въпреки че изборите са на 23 октомври, Първанов по закон сдава властта на 20 януари. Малкият наследник се очаква малко след това. Дали дядото ще зареже политиката и ще се посвети на семейството си, никой още не знае.

Поне такива са очакванията на най-близките му. Те се надяват дядо Георги да има време да се радва на внука си и да остави обществения живот. Не такива са заявките на настоящия все още президент обаче, който до този момент показва, че след края на мандата си има явното намерение да се завърне в БСП и да избута сегашния лидер Сергей Станишев. Така че внучето може и да не е на настоящ президент, но пък да е на партиен лидер.

„Дано да се  кротне  и да   си   гледа   внучето" надяват се от близкото обкръжение на Първанов.
Големият президентски син Владимир и студентката по медицина Цветанка Гълъбова си казаха „да" през лятото на миналата година. Сватбената церемония беше скромна, по-ярък елемент беше морето от червени рози, сред които се проведе венчавката. Кумове бяха сестрата на булката - Анастасия Гълъбова, и първият братовчед  на младоженеца, племенник на Зорка Първанова - Симеон Савов.

Мероприятието беше толкова обичайно и достъпно за всеки гражданин, че критиците на президента съзряха рекламен трик в това. Според тях посланието е било: „Аз съм един от вас". Дори да е така, Владимир и Цветанка бяха истински щастливи. Двамата се запознават преди четири години. В началото Владо нарочно не казал на Цвети кой е баща му. Тя обаче разбрала за потеклото му от приятелките си.От близо три години двамата живеят на семейни начала в просторен апартамент в столичния квартал „Манастирски ливади". Той е програмист, а тя - бъдещ лекар. Новината за бъдещото внуче е побъркала от радост първата дама Зорка.

Самият Първанов също леко загатна наскоро пред Валерия Велева в „Станция Нова", че да стане дядо, е голямата му мечта. По груби сметки събитието се очаква през февруари 2012-а. Това значи, че най-новият Първанов може да е зодия Водолей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !