Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Документалният филм TALIHINA SKY за рок групата KINGS OF LEON излиза на 1ви ноември

отпечатай новината

21.09.2011 17:30 | Видян 1050 пъти

Документалният филм TALIHINA SKY за рок групата KINGS OF LEON излиза на 1ви ноември

На 1-ви ноември, 2011 филмът ще бъде на музикалния пазар в три формата - стандартно DVD и Blu Ray дискове, както и в цифров формат чрез iTunes. DVD-то и Blu Ray дисковете ще бъдат с допълнителен 30 минутен бонус, включващ допълнителни сцени, които не присъстват във филма, два коментара от групата и създателите на филма, както и домашно видео.

Премиерата на филма беше на 21-ви април по време на филмовия фестивал Tribeca Film Festival, където събра много похвали и  премиера в мрежата на Showtime, която се състояна на 21 август.
Когато тримата братя на тийнейджърска възраст и техния братовчед въстанаха срещу строгото, религиозно южняшко възпитание, за да сформират групата Kings Of Leon, скромната им предистория събра почти толкова внимание, колкото и музиката, която правят. Мнозина поставиха под въпрос, дали те наистина са свързани и дали са верни слуховете, че баща им е проповедник. Историята на Kings Of Leon е на път да разбули мистериите и митовете, стоящи зад славата на групата, която е постигнала световни признания, в това число награда Грами за успех.

Режисьорът и приятел на семейството Стивън C. Мичъл, вмъква във филма лични домашни видеоматериали, неиздадени интервюта и кадри направени „зад сцената” по време на дългото пътуване на групата от малкото им родно градче към световната сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !