Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Дембеле: Искам да се върна на „Герена”

отпечатай новината

25.09.2011 10:00 | Видян 2156 пъти

Дембеле: Искам да се върна на „Герена”

Гарра Дембеле иска да се върне в Левски. Нападателят е обявил това пред свои хора на „Герена“ в телефонен разговор, съобщи Novsport

Той разкрил, че е бесен от статута си на твърда резерва във Фрайбург. Освен това Гарра не е доволен и от факта, че в епизодичните си появи на терена играе като дясно крило, а не на коронната му позиция – централен нападател. След като счупи половин дузина рекорди в България с 37 гола в 39 мача, Дембеле се превърна в бетонна резерва в Германия.

„Ще е хубаво да се върна в Левски. Знам, че това е почти невъзможно, но защо да не стане. Не съм щастлив във Фрайбург, където играя много малко. Може сегашният ми клуб да ме пусне под наем на „Герена“, обяснил къде на шега, къде наистина Гарра.

Левски продаде Дембеле през летния трансферен прозорец на Фрайбург за 2 300 000 евро. Сделката беше пред провал, след като мениджърите на французина настояваха да приберат допълнително 200 000 евро и се наложи „сините“ да смъкнат печалбата си и да отстъпят от предварително уточнените 2 500 000 евро.

По време на престоя си на „Герена“ пък Гарра се забърка в поредица от пиянски скандали и дори беше заплашен със затвор, но се отърва с условна присъда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !