Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Пълен провал за Иван и Андрей

отпечатай новината

28.09.2011 12:00 | Видян 3193 пъти | Гласували 1

Пълен провал за Иван и Андрей

Поредната боза от Иван и Андрей плисна в ефира на Нова телевизия и заля зрителите за цели 2 часа в понеделник вечер. Нито пищното студио, нито сексапилно разхождащата се чалга дива Лияна, нито инфантилните коментари на Крум Савов бяха достатъчни, за да доставят поне малко забавление на отегчената аудитория.

Прелюбодеецът Иван и очилатият му колега Андрей цъфнаха в ефир доста поотслабнали, но освен теглото по всичко личеше, че са загубили и чувството си за хумор и умението да създават оригинални продукти като „Сблъсък” навремето.

Зрителите изгледаха постно, скучно и тромаво състезателното предаване. От екрана лъхаше на соцпрепратки към „Бързи, смели, сръчни”, но във вариант на забавено движение. „Кулминацията“ беше, когато в един от решаващите кръгове Иван и противникът му Чавдар целеха гърлото на стъклено шише със зърна леблебия.

Че новото шоу на „опосумите“ е пълен провал, доказаха и интернет коментарите, изригнали в мрежата още в понеделник вечер. Виртуалните форуми и полето за мнения в самия сайт на телевизията преливаха от обиди и цветисти епитети към водещите.

Не те обаче са виновни, че имат поле за изява. „Разбий Иван и Андрей” е поредният гаф на ръководството на „Нова“. Босовете на медията си вкараха автогол още с приемането на „опосумите“ в ефира си. Дано сега се усетят навреме, че дори да бъдат обесени пред камерата, Иван и Андрей няма как да вдигнат рейтинга на телевизията. Добре, че шоуто им е само с тримесечен договор, та мъчението да бъде кратко. Рейтингът на предаването също бе катастрофално нисък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !