Борисов, Петков и Атанасов са...

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди от Брюксел,...

Победителят в Стар академи и брат на...

Победителят в първия и единствен сезон на Стар академи у...

Галена на калъп с Петко Димитров

отпечатай новината

30.09.2011 16:45 | Видян 6848 пъти

Галена на калъп с Петко Димитров

Сервитьорка в Найт Флайт хванала на калъп чалга дивата Галена и шефа на нощния бар  Петко Димитров, разказа тя пред своя приятелка. Момичето така се притеснило, че не дори не се сетило тутакси да напусне гримьорната, в която се вихрел страстен секс след последното участие на Галена в нощното заведение.
Вместо това зяпнала укорително Петко, за която била убедена, че е верен на своята приятелка, милионерската щерка Ели Гигова.

„Какво зяпаш, ма, веднага вън“ - изръмжал босът.

Гримьорната на Найт Флайт прилича по-скоро на офис, разказа келнерката. Има мека мебел, наистина, но има много бюра с компютри и ние я ползваме постоянно, не знаех, че трябва да почукам – извинява се тя.
За Петко не съм изненадана, той си е плейбой и няма никога да се оправи, коментира друга келнерка. Но Галена е толкова свястно момиче, за нея не мога да повярвам.

Вероятно чалгадивата си е отмъстила на Преслава, която се опита да свие от нея вафления бос Галин, разсъждава тя.
Обществена тайна е, че Петко Димитров и до днес се среща с Преслава макар двамата да са скъсали официално повече от години.

Неотдавна Супер 19' разказа как Петко и Яна Маринова се закачаха публично в Бар Флайт и си тръгнаха заедно от там. Плейбоят освен това има дете и от ТВ-водещата Мария Игнатова, с която също не отказва да се срещне с повод и без повод.
Междувременно Петко имаше връзка и с една от танцьорките в Найт Флайт, Благовеста Бонбонова, която после замина за Германия.

Този човек не прощава на хубаво момиче, казват работещите за него. Някои от тях стигат до там да твърдят клюката, на която и ние искаме да повярваме, че Петко дори пробвал качествата на Азис.
В същото време горката му приятелка Ели Гигова си стои вкъщи и си мисли, че той просто работи нощем и затова двамата почти не се засичат в леглото. „Той си ляга, когато аз ставам“ - изплака тя неотдавна пред медиите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !