Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Боксова демонстрация на гала премиерата на "Жива стомана"

отпечатай новината

07.10.2011 12:40 | Видян 3430 пъти

Боксова демонстрация на гала премиерата на

Момчета и момичета от Сдружение Боксов клуб „НАЦИОНАЛ” събраха погледите и овациите на гостите на гала премиерата на филма Жива стомана с бойна демонстрация на истински боксов ринг. Съоръжението предоставено от Sandex привлече вниманието на посетителите в Мол София още през деня и по време на демонстрацията един от зрителите се осмели да опита шансовете си срещу младата надежда от клуб „НАЦИОНАЛ” Боряна Георгиева. Талантливите спортисти, водени от треньора Мария Георгиева, показаха основни тренировъчни и бойни техники от бокса, които по-късно всички в зала IMAX видяха във филма ЖИВА СТОМАНА, но в изпълнение на 3-метрови роботи. Сред гостите на галата бяха актрисата Деси Бакърджиева, Симеон Колев и Мариана Векилска, както и стилистът и модел Христина Тушева, която също се изявява на ринга.

Дългогодишният боксов коментатор Камен Петров сподели: „Впечатлен съм колко правдоподбно изглеждат бойните сцени между роботите във филма. Всяко движение и удар са прецизно изпълнени и логически подбрани”. Автентичните изпълнения във филма са дело на консултанта на продукцията - легендата Шугар Рей Леонард. По време на снимките той лично тренира Хю Джакман и съветва хореографите за всички боксови сцени.

Участници в демонстрацията от клуб „НАЦИОНАЛ” бяха Николай Тодоров, Людмил Бакалов, Никола Иванов, Иван Иванов и двете дами Боряна Георгиева и Таня Спасова. Нежното присъствие на боксовия ринг имаше своето проявление и в последвалата прожекция на Жива стомана, където чаровницата Еванджелин Лили партнира на Хю Джакман в ролята на Бейли, дъщеря на шампион по бокс и наследничка на боксова зала.

Жива стомана, който от този петък е в IMAX и кината в България, е високотехнологично зрелище за бокса между роботи, управлявани от хора. Един от промоутърите в подземния спорт е Чарли (Хю Джакман), изтощен бивш борксьор, загубил шансовете си за титла, след като на ринга започват да се състезават стоманени опоненти. Чарли едва успява да свърже двата края като събира и сглобява боксови роботи от парчета отпадъчен метал. Човешката история се разгръща, когато Чарли неохотно се събира със сина си Макс (Дакота Гойо), изненадващо появил се в живота му. Двамата имат шанс да построят и тренират съперник, способен да се превърне в истински шампион. Противно на всички очаквания, Чарли и Макс правят последен опит да се завърнат в истинския спорт.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !