Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И Божинов удари рамо на Мадански

отпечатай новината

07.10.2011 17:00 | Видян 3150 пъти

И Божинов удари рамо на Мадански

Валери Божинов подкрепи капитана си в националния отбор Стилиян Петров и също удари сериозно рамо на временния селекционер Михаил Мадански.

“Това, че е назначен само за два мача, не означава че след това ще си тръгне. Само за една седмица, той успя да оправи атмосферата в отбора. Неговото най-голямо предимство е, че познава много добре младите футболисти”, каза Божинов в интервю за “Спорт Експрес”.

Нападателят на Спортинг предупреди футболистите и феновете на Украйна преди контролата в Киев довечера. “Ние не се боим от Вашите звезди. Дошли сме да покажем максимума от себе си, а това кой е по-добър ще си проличи в петък вечер на терена. Ясно е едно – излизаме за да победим. Всичко между мен и Лотар Матеус вече е минало. Не искам да се връщам назад и да коментирам. Радвам се, че съм повикан в националния след дълго отсъствие, но сега вече трябва да защитя повиквателната си на терена”, каза още Валери.

Божинов ще се жени за Николета Лозанова в неделя и направи бърз преглед на ситуацията. “Тази неделя напускам лагера на националния отбор, отивам на сватбата, женя се, празнувам, връщам се в лагера и отново ставам футболист на националния отбор. Що се отнася до съотборниците ми – мисля, че за тях мача с Уелс е по-важен от моята сватба”.

Острието засипа с похвали и звездата на Украйна Андрий Шевченко. “Като чуя думата Украйна, веднага се сещам за Шевченко. Той е един от най-добрите футболисти в Европа, велик човек, направил много не само за клубовете, в които е играл, но и за националния отбор. Пожелавам му на Евро 2012 да сложи още един трофей във витрината си. За първи път го видях на живо „Златната топка“ преди мача Милан – Лече, където играех тогава. Връчваха я на Шевченко. Видях го за пръв път, даже го докоснах”, признава си Божинов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !