Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Многобройни награди за феновете на "Кецове"

отпечатай новината

09.10.2011 09:00 | Видян 1643 пъти

Многобройни награди за феновете на

Стартира забавна игра за всички фенове, които се готвят да гледат „Кецове“ (от 28.10. по кината). Броени дни остават до премиерата на най-новия български филм, а още отсега лентата трупа стабилна фенска маса, особено след разпространението на трейлъра по кината и в телевизионен ефир. За всички почитатели на новото българско кино ще бъде организирана забавната игра „Кецове в града“.

Всеки, който си направи снимка с един от гигантските кецове в кината, с билборд или друга рекламна визия на филма и я качи във фейсбук страницата на „Кецове“ - facebook.com/ketsove, има шанс да спечели страхотни награди. Притежателите на трите най-оригинални снимки ще получат кецове от Converse и покана за официалната премиера на 25.10. със специален гост Джералдин Чаплин. Още седем фена с интересно заснети визии ще спечелят рекламна фланелка на „Кецове“ и билет за филма.

Чифт гигантски кецове ще „гостуват“ в столицата – в градинката „Кристал“ на 8.10., на площада пред Народен театър „Иван Вазов“ на 15.10.  и на Моста на влюбените (до НДК) на 22.10. На тези три места, освен възможност за снимка, феновете ще имат и шанс да вземат автографи от актьорите.

Продукция на „Гала Филм”
Разпространява „А Плюс Синема”
Премиера по кината – 28-ми октомври 2011
Сценарий: Валери Йорданов
Режисьори: Иван Владимиров, Валери Йорданов
Оператор: Рали Ралчев
Художник: Сабина Христова
Композитор: Кирил Добрев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !