30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

ГОЛЯМ СМЯХ

отпечатай новината

10.10.2011 10:00 | Видян 2864 пъти | Гласували 1

ГОЛЯМ СМЯХ

Слави Трифонов се измайтапи със Супер 19’ в своето шоу Жълтата гостенка в петък вечер. Голям смях падна! Оцениха чувството ни за ХУМОР по отношение на фолкпевиците, които само гледат от кого да забременеят, и това е чудесно. Е, определението “парцальок” за вестника не беше твърде уважително, но който нож вади...

По-важни са други работи в държавата. Тези дни вицепремиерът Цветанов открехна една тайна – убийството на банкера Емил Кюлев е разплетено, а покрай него още 3 до 5 атентата срещу богати и известни българи. По този повод сме направили и нашия спецпроект, който показва как босовете са отгатвали кой е поръчител, а кой изпълнител на убийствата на аверите им за броени дни, пък органите на реда не могат за години. Но, ако се върнем на Случая Кюлев, според Цветанов покушението е извършено от групата на Килърите.

Свързано ли е разкритието, което направи втория човек в Партията и държавата с онова, което се случи през уикенда на вдовицата на Бай Миле. Пропяла ли е Силвия Панагонова за връзките си с двaмата главни герои в т.нар. банда на Килърите и това ли е причината да взривят бомба пред дома й в Симеоново? Ето това се питаме ние.

Няма как да отминем просто така обаче и един неприятен случай, свързан с МВР. Запис, който стана публичен тези дни показа, че полицията не само е извела Цар Киро от Катуница преди да нападнат къщите му, но и е задоволила капризите му в кой курорт, в какъв луксозен хотел и в какъв апартамент да бъде отведен. Вместо да си го арестува тутакси. Е, това не е нормално!

Разбира се, в боря има и доста забавни звездни истории. Да си пожелаем повече такива и по-малко кримки до идния понеделник!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !