Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Йоанна: Няма кога да въртя гаджета

отпечатай новината

25.05.2008 09:00 | Видян 10178 пъти | Гласували 1

Йоанна: Няма кога да въртя гаджета

Изненаващо или не песента на Deep Zone Project - DJ, Take Me Away представя България на конкурса Евровизия в Белград. Веднага след като стана ясен вотът на зрителите, се заговори за нещо гнило. БНТ лансирала групата, тъй като вокалистката Йоанна Драгнева е техен кадър, от друга страна клипът към песента е спонсориран от БСП...и така нататък.
Коя е всъщност толкова коментираната Йоанна?
21-годишната блондинка е студентка в Консерваторията, а междувременно е и репортер в предаването на Националната телевизия Всички пред екрана на кака Лара. Пяла е в детската формация Бон-Бон. Обожава обувки на високи токчета. Не знае колко чифта има. Обвиняват я, че е изпяла песента за Евровизия доста фалшиво. 
Ако се вярва на едни е гадже на Орлин от Каффе, докато според други била близка на депутата Кирил Добрев. Тя самата твърди, че е имала дългогодишен приятел, който не е известен в публичното пространство, но са се разделили. Злите езици й приписват нещо повече от колегиални отношения и с DJ Balthazar.
Кое е истина и кое не? Намерихме Йоанна малко преди да пристигне в Сърбия за конкурса Евровизия.


Какви са шансовете на песента Ви?
Смятам, че са големи. В държавите, които обиколихме преди конкурса, я оцениха по достойнство. Направихме нещо различно, нещо, което се откроява от стандартното. А и по време на изпълнението правим страхотно шоу. Във всеки момент се случва нещо. Даже взехме съвсем нов диджейски инструмент от Япония. Много мъки бяха, но си струваше.

Очаквахте ли да спечелите в България?
Не. Изобщо. Просто дойдохме, изпяхме си песента и се забавлявахме. Дори не ни е минавало през ума, че ще ни изберат.

Появиха се слухове, че има нещо нагласено...БНТ Ви лансирали, защото Вие сте техен кадър...
Който и да беше победил, щяха да измислят някаква история. Това са смешни твърдения. Никой сериозен човек не би им повярвал. Ако БНТ искаше да ни лансира, щяха да продуцират песента ни. А ние се явихме на предварителен кръг заедно с другите. Не сме имали привилегии.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !