Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Анелия с нова песен и фотосесия

отпечатай новината

14.10.2011 14:00 | Видян 4967 пъти

Анелия с нова песен и фотосесия

Тези дни Анелия финализира записите на пилотната песен към своя нов албум, който ще носи заглавие "Игри за напреднали". Мелодията, на която певицата залага да бъде нейния следващ хит е по музика на Николай Пашев и текст на Лора Димитрова. Песента е динамична, с много модерен саунд, който определено ще заинтригува зажаднялите за нещо ново и оригинално меломани.

Съвсем скоро Анелия предвижда да заснеме и видеоклип на парчето, който по думите й ще бъде наистина впечатляващ и мащабен. Специално за последния си студиен проект звездата на телевизия "Планета" засне и нова фотосесия, която ще я представи в нова светлина. Анелия залага на гореща и изключително секси визия, като всичко това е поднесено с много стил и изисканост.

В новия албум на обичаната певица ще присъстват, както нови песни, така и вече наложени хитове. Сред тях са "4 секунди", "Раздялата", "Така ме кефиш" и "Проба - грешка", които и до днес са сред най-желаните песни в ефира на "Планета". А докато очакваме "Игри за напреднали", Анелия ни зарадва с няколко нови фотоси, изкушаващи сетивата на всички ценители на красотата.

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !