12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

„Непобедимите“ влюбени в бг виното и есента

отпечатай новината

16.10.2011 09:58 | Видян 3582 пъти

„Непобедимите“ влюбени в бг виното и есента

 „Непобедимите“ са влюбени в България и по-конкрентно в някои детайли в държавата. Харесва им обслужването по хотели и ресторанти, българската есен и невероятното, според Слай Сталоун и Брус Уилис, българско вино.
Пред екипа си мегазвездите на Холивуд споделили, че няма по-красива есен от българската. „Листата капят, времето е топло, екшънът върви“, обобщили Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм и вече привързалите се към България Долф Лундгрен и Жан-Клод Ван Дам, пише Под тепето.

А за виното първите екшън герои на планетата не пестят суперлативи. След като Брус Уилис броил 5 стотака за бутилка италианско червено вино в ресторант край Марица, г-н Умирай трудно се шашна от вкусовите качества и справедливите цени на българските гроздови елексири.

Информатори на Под тепето издават, че в последната пловдивска вечер бойскаутът е черпил знаменитата си тайфа в ресторанта на парк-хотел „Санкт Петербург” с купажното Рото на нашата изба Тера Тангра. Брус поръчал пет бутилки за вечеря, а устните и сетивата на Арни, Слай, Долф и Жан-Клод изтръпнали от комбинацията на Каберне совиньон, Мерло, Шираз, Каберне фран и Мавруд. Уилис подчертал, че ще се зареди с българско вино и ще налива на приятели в дома си зад океана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !