Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

ALEX P с мини турне през октомври

отпечатай новината

17.10.2011 10:00 | Видян 3081 пъти | Гласували 1

ALEX P с мини турне през октомври

Секссимволът на българският рап ALEX P ще изненада своите почитатели  с мини турне през месец октомври. Преди броени дни в интернет пространството се появи “Лайв видео”, от участие на рапъра, което е  презентация за това какво могат да очакват почитателите на звездата. Видеото е като мини филм представящо изпълнителя и показващо личното му отношение към музиката в България. Режисьор и на това видео е Мартин Райковски, който снима песните “Музика” и “Без тебе”.

Той споделя, че този лайф перформанс, ще бъде първият от многото, които ще реализира за изпълнителите, с които е работил и ще работи занапред. Той сподели още, че целта на тези видеа, е да представят поведението на изпълнителите в реална обстановка и феновете, които са част от живота на един изпълнител. Все пак в България и в света, шоу бизнеса се гради основно на фен база. Колкото по-голяма е тя, толкова по-популярен е изпълнителят.

Лайв видеото е заснето по американски начин и тук такива представяние не се срещат много. Концепцията за това видео е за едно парче, но идеята е да се наблегне на отношението на изпълнителите и представянето им пред феновете.

На 15.10 ALEX P тръгва на мини турне. То ще започне от “Ретро Мега Денс Център” в София, на 21.10 изпълнителят на хита “Музика” ще пее в клуб „Опиум” - гр.Русе,  а на 27.10 ще бъде разтресе клуб „Бедрум” – отново в столицата. В началото на месеца, ALEX P ще продължи с участие в Пловдив.

Феновете на качествения български рап със сигурност ще останат доволни, тъй като самият ALEX P обещава много изненади и добро настроение за всички, които ще се веселят заедно с него!

Гледайте ALEX P и режисьорът Мартин Райковски в сутрешния блок на BBT от 9:00ч. в понеделник (17.10).

Гледайте лайф видеото тук!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !