12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Турнир по брейк със Сантра и Кристо

отпечатай новината

26.05.2008 16:09 | Видян 4743 пъти

Турнир по брейк със Сантра и Кристо

На 7 юни 2008г. от 11 часа в Южния парк ще се проведе първият по рода си брейкденс турнир за ученици HIP HOP CONVERSE BATTLE. Сантра & Кристо и първата брейкденс група, стъпила на световната сцена Electric Force Crew ще са лица и жури на турнира. 

Условие за желаещите да участват е да са ученици, да обичат танците и купона. Записването е до 5 юни 2008г. на специалната страница за турнира www.conversebattle.info.

Ще има два тура – индивидуално и отборно състезание, без стилови ограничения. Всеки отбор трябва да е максимум от 5 състезатели. Представянето е до две минути на индивидуален участник и до пет минути на отбор.
 
Състезанието има осигурен награден фонд от Converse, както паричен, така и предметен в размер на 2500лв. Състезателите ще се борят за две първи и две втори награди – индивидуални и отборни. Ще има и Специална награда за най - атрактивен участник. Electric Force Crew, освен че ще бъдат жури на турнира ще направят и демонстрации по брейк, а Сантра & Кристо  ще се включат в забавлението с някои от хитовете си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !